Spring naar content

Licht en liefde

Het einde van het jaar nadert en daarmee komt de tijd dat de dagen korter worden en het donker langer duurt. Voor mensen in rouw kan dit een nare tijd zijn. Zij hebben vaak juist behoefte aan (dag)licht. Niet alleen licht voor hun eigen voeten op hun moeilijke weg, maar ook licht dat liefde symboliseert. Veel naasten gebruiken kaarslicht om te symboliseren dat hun dierbare overledene naar het licht is overgegaan en om iemand in het licht te zetten.

Het team van Meander Uitvaartbegeleiding ervaart ook hoe belangrijk licht in het donker is. Daarom is de boom op de hoek van het terrein bij ons Afscheidshuis aan de Pannekoekendijk prachtig verlicht. Het is een manier om met liefde en respect te denken aan degenen waarvan we afscheid moesten nemen en een steun voor de mensen die pijn hebben van het gemis.

Wil jij bij de boom een boodschap achterlaten voor je dierbare of voor jezelf dan kan dat. Laat jouw bericht achter op deze pagina en wij plastificeren het dan voor je en zorgen dat het een mooie plek krijgt rond de boom.

IMG_5741

Stuur jouw boodschap in via dit formulier

Scroll naar boven
WhatsApp chat