Meander Uitvaartbegeleiding
voor een waardevol afscheid!

Bekijk hieronder de video

Uitvaartbegeleiding gericht op een eervol afscheid

Afscheid doet je stilstaan bij wat ertoe doet. Bij de leegte, pijn en verwarring die je voelt als je iemand moet loslaten. Bij zijn of haar verhaal. Bij alle momenten van betekenis. Bij wat mensen met elkaar verbindt. Bij de waarde van het leven.

Juist de waarde van het leven maakt een eervol afscheid van levensbelang. Een afscheid dat recht doet aan de overledene, de nabestaanden en de kring van mensen om hen heen. En dat helpt om de overgang te kunnen maken van een leven mét naar een leven zonder degene die u is ontvallen.

Persoonlijke uitvaart Zwolle

Samen met u geven we vorm aan de uitvaart. Daarbij scheppen we ruimte voor een persoonlijke invulling. Betrokken, professioneel en met aandacht voor iedere betrokkene en elk detail. Want een betekenisvolle uitvaart zien wij als een teken van liefde, zorg en respect. Voor de overledene, de kring van intimi, de gasten, het leven.

Onze uitvaartbegeleiders

Uitvaarten begeleiden is een bijzonder vak. Intens en vol diepgang. En tegelijkertijd dienstverlenend en heel praktisch. Het is een vak dat hoge eisen stelt aan de mensen die het uitvoeren. Onze uitvaartbegeleiders en ondersteunend medewerkers zijn dan ook stuk voor stuk deskundigen met hart voor hun werk en oog voor mensen. Gastvrij en tegelijkertijd bijna onzichtbaar aanwezig. Inlevend, professioneel en flexibel. Een standaard uitvaart bestaat voor ons niet. Samen met u zoeken wij naar een passende balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Zo wordt het afscheid een weerspiegeling van het leven van de persoon die is overleden.

Onze uitvaartbegeleiders:

Onze ondersteunende medewerkers:

Huize Hofvliet, een gastvrij afscheidshuis in Zwolle

De eerste dagen na het overlijden moet er van alles geregeld worden. Maar voor de nabestaanden staan deze dagen toch vooral in het teken van afscheid nemen. Dat kan thuis, maar ook in ons afscheidshuis Huize Hofvliet. Hier kunt u dag en nacht terecht. Alleen of met de mensen die u uitnodigt. Het is er licht, rustig en gastvrij.

Huize Hofvliet is een gerestaureerde historische villa en ligt op een soort schiereiland in het centrum van Zwolle. Wilt u een kijkje nemen? Kom gerust eens langs, we leiden u graag persoonlijk rond.

Ervaringen van families en naasten

Het is inmiddels twee weken geleden dat mijn vader overleed. Ik wilde jullie graag laten weten dat ik jullie inzet bijzonder gewaardeerd heb. Hoe gek misschien ook, ik kijk er met een tevreden gevoel op terug.

Daarom (nogmaals) mijn oprechte dank. Geke voor de supersnelle support en creativiteit bij het maken van de kaart en de afstemming rond het gebruik van de audiovisuele middelen. Brenda voor de hartelijke en warme begeleiding in een hectische periode.

Ik wil mijn ervaring delen

Keurmerk

Meander Uitvaartbegeleiding is houder van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Dit keurmerk helpt u bij het kiezen van een uitvaartonderneming die kwaliteit biedt. Ondernemers met het Keurmerk Uitvaartzorg zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Elk jaar toetst een onafhankelijke instelling of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

16076_meander_hofvliet_028