Altijd zelf de keuze over de invulling
en de kosten van een uitvaart

25-11-2017- Herdenken Belicht

Op zaterdagavond 25 november 2017 vindt op Kranenburg Herdenken Belicht plaats. Begraafplaats Kranenburg, het terrein van crematorium Kranenburg en begraafplaats Bergklooster zijn die avond verlicht met fakkels en vuurkorven.

Lees verder

28-11-2017- Rouwen in december

Verloor jij een geliefde? Wil je de mens die deze overledene was een plek geven in jouw decembermaand? Maar weet je niet hoe? Deze avond staat in het licht van de herinnering vanuit de gedachte dat wanneer je december ingaat met wat er is, je niet zonder, maar met die ene geliefde bent. Je bent van harte welkom.

Lees verder

10-12-2017- Wereldlichtjesdag

Elke 2e zondag in december wordt Wereldlichtjesdag gehouden. Op deze dag steken mensen om 19.00 uur over de hele wereld kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Meander Uitvaartbegeleiding organiseert hiervoor samen met de Grote Kerk in Zwolle een heel mooie samenkomst.

Lees verder

April 2018- Avond voor nabestaanden

Meander Uitvaartbegeleiding houdt in april haar jaarlijkse Avond voor Nabestaanden. Op deze avond is er ruimte om een dierbare te gedenken. Er worden een paar korte verhalen verteld over liefde en rouw en de bezoekers luisteren samen naar muziek.

Lees verder