Spring naar content

Overlijden melden: 038-4536320 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden melden: 038-4536320 24 uur per dag bereikbaar

Leven en herinneren Op uw manier

Ervaringen met Meander uitvaartbegeleiding
Deel uw mening

Deze klantenreviews geven een beeld van de ervaringen van families en naasten over onze dienstverlening.
Deel uw mening over Meander Uitvaartbegeleiding!
Wilt u ook uw ervaring met ons delen, dan kunt u het formulier onderaan deze pagina gebruiken.

Familie Uitzetter

Ariënne Kenter heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd.
Zij heeft dit op een uitstekende wijze gedaan.
Al onze persoonlijke wensen zijn vertaald in een 'warm afscheid'.
Bij Meander heeft men gevoel voor detail.
Zowel bij het afleggen, als bij het sluiten van de kist en de plechtigheid, voelden wij ons geen toeschouwer, maar betrokkenen.
Verrassend vonden wij het van tevoren bepalen van de zitplaats in het crematorium. Attent het neerleggen van zakdoekjes en het neerzetten van flesjes water.
Ariënne en collega’s hebben er voor gezorgd dat wij terug kunnen kijken op een waardig afscheid van onze moeder.

Anoniem

Met het overlijden van mijn vader hebben we contact gezocht met Meander. Ze hebben met veel geduld en goede adviezen ons begeleid tijden het rouwproces. En prima persoonlijke benadering die ons erg aansprak.Dank.

Namens de familie, Bas de Jong.

Vandaag hebben wij ons zusje Marjan begraven.

Veronic van der Werf heeft onze begrafenis begeleid.
Met haar hebben we het getroffen. Zij wist ons precies op het goede moment te sturen én op het juiste moment onzichtbaar te zijn. Daarbij is ze persoonlijk en liefdevol.
Ook de chauffeur vandaag, is een zeer aimabele man.
Wij hebben het met hen getroffen. Dank voor Meander.

Namens de familie,  Bas de Jong.

Anoniem

Een blijk van waardering voor de deskundige en sympathieke hulp en begeleiding vóór en tijdens de eredienst en begrafenis van mijn vrouw.

Anoniem

“Een speciale dank voor Meander Uitvaartbegeleiding. Ariënne en haar collega’s hebben de laatste week onvergetelijk gemaakt. Nog nooit had ik meegemaakt dat een overlijden kan voelen als thuiskomen. Wat een geweldige locatie, wat een geweldig team, wat een geweldig werk hebben jullie verricht. Namens de heel familie willen wij jullie bedanken dat jullie het overlijden en de aanloop naar de crematie wat dragelijker hebben gemaakt”.

Anoniem

“Bedankt voor de goede zorg en samenwerking. Hierdoor hebben wij op een persoonlijke en waardige manier afscheid kunnen nemen”.

Anoniem

Nogmaals bedankt voor jouw begeleiding rondom de uitvaart van onze moeder. Het was tot in de kleinste details perfect geregeld.
Wij kijken met een goed gevoel op deze dag terug.

Jondie Pols

Veronic heeft de uitvaart van mijn lieve oma geregeld.

Wat een fantastische vrouw! Van het begin tot het einde denkt ze met je mee, leeft ze met je mee, geeft goede adviezen. Is rustig, luistert goed naar wat jouw wensen zijn, reageert heel snel op mail e.d. Ze was altijd bereikbaar voor hulp, een praatje of wat dan ook. Namens mijn moeder en de rest van de familie, Bedankt! Jij hebt ervoor gezorgd dat we oma een heel mooi afscheid hebben kunnen geven!

Jondie Pols

Mona van de Bilt-Koot

Een persoonlijk en waardig afscheid…

Vanaf het moment dat mijn moeder overleed tot en met de dag van de crematie zijn wij als naasten op een zeer respectvolle manier behandeld, begeleid en ondersteund. Vanuit Meander werd duidelijk rekening gehouden met alle persoonlijke wensen, zoals het afleggen, opbaren, afscheid nemen etc. Het feit dat wij een persoonlijke uitvaartbegeleider (Veronic) kregen gaf een fijn en vertrouwd gevoel. Zij was er ten aller tijden voor ons bereikbaar, op elk wenselijk moment voor vragen, advies en bewaakte onze wensen, tot in de kleinste details. Iedere dag was er persoonlijk contact om vinger aan de pols te houden en noodzakelijke dingen doorspreken. Veronic, namens mijn vader en de familie…bedankt!!! Je was een luisterend oor, onze steun en toeverlaat in deze moeilijke en hectische periode. Bedankt voor de goede zorg en samenwerking wat ervoor gezorgd heeft dat wij allen op een persoonlijk en waardige manier afscheid hebben kunnen nemen.

Met vriendelijke groet,

Mona van de Bilt-Koot

Tineke van Olst

Goeden middag Dieke,

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de mooie en waardige dienst die je voor onze man, vader en opa hebt georganiseerd. Je was voor ons een vertrouwd gezicht en we konden bij jou zeggen hoe wij ons voelden. Je hebt mij bijzonder geïnspireerd zodat ik ook graag wil starten met de opleiding tot uitvaart verzorger.

Nogmaals bedankt voor alles.

Tineke van Olst

M. de G. , Zwolle

Brenda, Geke,

Het is inmiddels twee weken geleden dat mijn vader overleed. Ik wilde jullie graag laten weten dat ik jullie inzet bijzonder gewaardeerd heb. Hoe gek misschien ook, ik kijk er met een tevreden gevoel op terug.

Daarom (nogmaals) mijn oprechte dank. Geke voor de supersnelle support en creativiteit bij het maken van de kaart en de afstemming rond het gebruik van de audiovisuele middelen. Brenda voor de hartelijke en warme begeleiding in een hectische periode.

Met vriendelijke groet,

M. de G. , Zwolle

Deel uw ervaring

Scroll naar boven
WhatsApp chat