Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Onze partners

Iedere uitvaart is anders. Om een persoonlijk en betekenisvol afscheid te kunnen organiseren, is veel mogelijk. Wij hebben daarom nauwe contacten met begraafplaatsen, crematoria, bloemisten, notarissen, musici en andere partijen in de regio. Zo kunnen we u helpen om uw persoonlijke wensen in te willigen en te zorgen voor een uitvaart waar u met een goed gevoel op kunt terugkijken.

Het Notarieel

Met notariskantoor Het Notarieel hebben wij goede ervaringen. De dienstverlening van het Notarieel is heel persoonlijk en een eerste gesprek is vrijblijvend en gratis. U kunt er bijvoorbeeld een testament laten opmaken, waarin u bepaalt wie uw erfgenamen zijn. Het geeft rust om te weten dat dit goed geregeld is.

Robert Exoo Bloemen

Robert Exoo Bloemen is een begrip in Zwolle op het gebied van bloemen en levert prachtige rouwarrangementen in allerlei stijlen. Daarin kunnen behalve bloemen en planten ook andere passende materialen gebruikt worden, zoals hout en glas. Ook voor aankleding van de uitvaartlocatie geeft Robert Exoo Bloemen ideeën.

Fleurop

Fleurop verzorg rouwarrangementen en rouwboeketten. Op een lint kunt u een zelf uitgekozen, passende tekst laten zetten. Veel mensen vinden het moeilijk om een gepaste tekst te bedenken. Op de website van Fleurop vindt u enkele suggesties. Ook kunt u voor een tekstkaartje kiezen.

Hofvliet Villa Zwolle - Meander Uitvaartbegeleiding
Hofvliet Villa Zwolle - Meander Uitvaartbegeleiding

Sprekers

Twee sprekers die zowel als predikant als voor niet-kerkelijke uitvaarten kunnen worden ingezet zijn Greet de Vries-Slofstra en Jan-Martin Bergsma.

Fermate Uitvaartkoor

Live uitvaartmuziek verdiept de beleving tijdens een uitvaart. Hoewel de naam anders doet vermoeden, levert Fermate niet alleen zangers, maar ook musici. Van klassiek tot modern, Fermate kan uw muzikale wensen verwezenlijken en dat alles op hoog niveau en voor een goede prijs.

Crematorium Kranenburg

In dit sfeervol ingerichte en gastvrije crematorium kunnen nabestaanden in alle rust afscheid nemen. Het team van crematorium Kranenburg doet er alles aan om de wensen van de nabestaanden in te willigen en besteedt alle aandacht aan een goed verloop van de afscheidsplechtigheid. Op het gebied van catering is in het crematorium alles mogelijk.

Begraafplaatsen in Zwolle

De begraafplaatsen R.K. begraafplaats Bisschop Willebrandlaan, begraafplaats Kranenburg en begraafplaats Bergklooster hebben elk hun eigen sfeer. En ze bieden elk ruime mogelijkheden om heel persoonlijk te gedenken.

Brasserie Hofvlietvilla

Op steenworp afstand van ons afscheidshuis Huize Hofvliet ligt op een prachtige locatie aan de stadsgracht Brasserie Hofvlietvilla. Meander Uitvaartbegeleiding is hier vaak te gast voor lezingen en herinneringsbijeenkomsten voor nabestaanden.

Theehuis De Agnietenberg

Theehuis De Agnietenberg ligt vlak naast zowel begraafplaats Bergklooster als begraafplaats Kranenburg. Het theehuis is door de sfeervolle locatie en inrichting en goede faciliteiten erg geschikt voor condoleances.

Stern Catering

Stern Catering voorziet u met zorg van eten en drinken, op iedere gewenste locatie, ook bij u thuis. Stern kan u daarbij ook voorzien van serviesgoed, tenten voor buitenlocaties, stoelen en wat u verder maar nodig heeft voor een sfeervol afscheid.

One Love Project

Met het uitdelen van armbandjes met de tekst ‘Memory’ ondersteunen wij het One Love Project, dat het leven van weeskinderen uit Uganda probeert te verbeteren.

Bespreek uw wensen met ons. Wij zijn uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden.