Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Bloemen bij de uitvaart

Bloemen zijn een levend symbool voor de liefde en het respect voor de overledene. Ze vormen een laatste groet of dankbetoon en kunnen troost bieden aan de nabestaanden.

Mogelijkheden voor rouwbloemen

Er zijn geen vaste regels voor het kiezen van rouwbloemen. Wat voor bloemen u wilt en of u kiest voor bijvoorbeeld een rouwstuk, rouwboeket, rouwkrans of losse bloemen is aan u. Wij helpen u graag met het uitzoeken en bestellen. Om u een idee te geven van de mogelijkheden, hebben wij een inspiratieboek bij ons.

Rouwbloemen
Rouwbloemen

Bloemen voor een uitvaart in of rond Zwolle

Er zijn verschillende bloemisten in en rond Zwolle waar u rouwbloemen kunt bestellen en laten bezorgen. Wij kennen de adressen en mogelijkheden en kunnen u helpen een keuze te maken.

Robert Exoo Bloemen

De mensen die wij mogen helpen met het regelen van een uitvaart kiezen vaak voor Robert Exoo Bloemen. Deze bloemist is een begrip in Zwolle op het gebied van bloemen en levert prachtige rouwarrangementen in allerlei stijlen. Daarin kunnen behalve bloemen en planten ook andere materialen gebruikt worden, zoals hout en glas. Ook kan Robert Exoo Bloemen ideeën geven voor de aankleding van de uitvaartlocatie.

Fleurop Zwolle

De medewerkers van Fleurop Zwolle geven u graag persoonlijk advies bij het kiezen van een bloemwerk. Zij maken graag tijd voor u vrij als u in de bloemenwinkel komt met de vraag naar een mooi bloemstuk of rouwarrangement. U kunt voorbeelden bekijken (vraag naar het Fleurop rouwboek) en krijgt een advies op maat. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in het online inspiratiealbum.

Bloemen voor de uitvaart bestellen? Wij inspireren u graag.

Rouwbloemen