Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Muziek bij de afscheidsbijeenkomst

Muziek maakt sfeer, raakt, roept herinneringen op, troost. Tijdens een afscheidsbijeenkomst speelt muziek vaak een essentiële rol. Of het nu muziek is waar de overledene van hield of muziek die veel betekent voor de nabestaanden. Muziek geeft ruimte om emoties te laten spreken en creëert een moment van bezinning. Onze uitvaartbegeleiders helpen u graag bij de muzikale invulling van het afscheid.

Live uitvaartmuziek

Muziek via de boxen of livemuziek tijdens de uitvaart? U kunt het invullen zoals u dat graag wilt. Veel mensen ervaren livemuziek als extra persoonlijk en intens. Nabestaanden kunnen zelf muziek maken tijdens de afscheidsbijeenkomst. Maar u kunt ook professionele muzikanten inhuren.

In en om Zwolle zijn er diverse professionele uitvaartmuzikanten te vinden. Cellisten en fluitisten, gitaristen, pianisten, zangers en zangeressen, een strijkensemble, een koor, een doedelzak, er is veel mogelijk. Het uitkiezen van de muziek gebeurt samen met u.

Uitvaartmuziek
Uitvaartmuziek

Mooie momenten voor live uitvaartmuziek

Muziek kan op een aantal verschillende momenten tijdens de afscheidsbijeenkomst een belangrijke rol spelen. Bijvoorbeeld bij binnenkomst van de familie of bezoekers, als de plechtigheid begint of als bezinningsmoment na een toespraak. Maar ook bij het verlaten van de uitvaartlocatie of bij het graf.

Fermate

Bent u op zoek naar mooie uitvaartmuziek? Een van de partners waar wij goede ervaringen mee hebben, is Fermate. Fermate levert niet alleen zangers, maar ook musici en brengt zowel klassiek als modern ten gehore. Op hoog niveau en voor een goede prijs.

Informatie over livemuziek tijdens de uitvaart? Neem contact op.

Uitvaartmuziek