Spring naar content

Onze uitvaartbegeleiders
Gastvrij en onzichtbaar aanwezig

Uitvaarten begeleiden is een bijzonder vak. Intens en vol diepgang. En tegelijkertijd
dienstverlenend en heel praktisch. Het is een vak dat hoge eisen stelt aan de mensen
die het uitvoeren. Onze uitvaartbegeleiders en ondersteunend medewerkers zijn dan
ook stuk voor stuk deskundigen met hart voor hun werk en oog voor mensen. Gastvrij
en tegelijkertijd bijna onzichtbaar aanwezig. Inlevend, professioneel en flexibel. Een
standaard uitvaart bestaat voor ons niet. Samen met u zoeken wij naar een passende
balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Zo wordt het afscheid een
weerspiegeling van het leven van de persoon die is overleden.

18093_MEANDER_PORTRETTEN_BRENDA

Brenda Koper

Mijn opa had een uitvaartbedrijf. Dat maakte dat ik als kind al gegrepen was door dit werk. Toen mijn oudste zoon overleed heb ik aan den lijve ervaren hoe belangrijk het is dat iemand je liefdevol bij staat. Je moet afscheid nemen terwijl je dat niet wilt. Maar het moet wel op een goede, mooie manier. Dan wil je een fijn mens naast je hebben; die wil ik graag voor naasten zijn.

18093_MEANDER_PORTRETTEN_DIEKE

Dieke Horzelenberg

Ik kom uit de zorg. Heb in de ouderenzorg gewerkt, maar was ook lang kinderverpleegkundige in de Isala Klinieken. Sinds 2002 werk ik als uitvaartbegeleider. Dicht bij mensen zijn, dat past bij me. Muziek is mijn passie. Ik speel o.a. saxofoon. Heerlijk om me op die manier te ontspannen!

portretfoto_website_noah

Noah Siebrand

Ik ben opgegroeid in het uitvaartbedrijf. Brenda is mijn moeder, waardoor ik van jongs af aan te maken kreeg met dit vak. Leven én herinneren zijn twee woorden die voor mij van grote betekenis zijn. Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart. Herinneringen bouwt een mens op tijdens het leven. Een herinnering is een belevenis of moment opgeslagen in het geheugen. Het is fijn om op de dag van het afscheid waardevolle herinneringen te delen met de mensen om je heen. Ik help daar graag bij.

 

18093_MEANDER_PORTRETTEN_Ilse Lorist

Ilse Lorist

Door de jaren heen leer je jezelf steeds beter kennen en besef je dat je meer van waarde wilt en kunt zijn. Op jonge leeftijd heb ik ervaren om dierbaren te moeten missen door een overlijden. Wanneer je geconfronteerd wordt met de dood, worden andere zaken belangrijk. Er zijn zoveel dingen die je moet regelen maar waar je hoofd totaal niet naar staat. Het leven om je heen gaat gewoon door terwijl jij zelf stil staat. Dan is het fijn om tijdens die eerste moeilijke dagen iemand te hebben die je helpt en meedenkt over een waardig afscheid.

 

18093_MEANDER_PORTRETTEN_Timo Hartsuiker

Timo Hartsuiker

Voorgoed afscheid nemen van je dierbare is misschien wel het moeilijkste wat je in je leven gaat doen. Dit afscheid is het begin van de rouw periode. Een afscheid is eenmalig en voor iedereen uniek.

Samen met u bespreek ik de wensen om het afscheid onvergetelijk te maken.

 

Scroll naar boven
WhatsApp chat