Spring naar content

Overlijden melden: 038-4536320 24 uur per dag bereikbaar

Overlijden melden: 038-4536320 24 uur per dag bereikbaar

Onze uitvaartbegeleiders
Gastvrij en onzichtbaar aanwezig

Uitvaarten begeleiden is een bijzonder vak. Intens en vol diepgang. En tegelijkertijd
dienstverlenend en heel praktisch. Het is een vak dat hoge eisen stelt aan de mensen
die het uitvoeren. Onze uitvaartbegeleiders en ondersteunend medewerkers zijn dan
ook stuk voor stuk deskundigen met hart voor hun werk en oog voor mensen. Gastvrij
en tegelijkertijd bijna onzichtbaar aanwezig. Inlevend, professioneel en flexibel. Een
standaard uitvaart bestaat voor ons niet. Samen met u zoeken wij naar een passende
balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Zo wordt het afscheid een
weerspiegeling van het leven van de persoon die is overleden.

18093_MEANDER_PORTRETTEN_BRENDA

Brenda Koper

Mijn opa had een uitvaartbedrijf. Dat maakte dat ik als kind al gegrepen was door dit werk. Toen mijn oudste zoon overleed heb ik aan den lijve ervaren hoe belangrijk het is dat iemand je liefdevol bij staat. Je moet afscheid nemen terwijl je dat niet wilt. Maar het moet wel op een goede, mooie manier. Dan wil je een fijn mens naast je hebben; die wil ik graag voor naasten zijn.

18093_MEANDER_PORTRETTEN_ASTRID

Astrid ten Hove

Uitvaartbegeleiding past bij me. Ik heb altijd al mensen bijgestaan die acute hulp nodig hadden. Voordat ik in de uitvaartbranche ging werken werkte ik op de ANWB Alarmcentrale. Dat ik veel talen spreek blijkt ook in dit werk heel handig; vaak komen er familieleden uit het buitenland die ik in hun eigen taal te woord kan staan.

 

portretfoto_website_noah

Noah Siebrand

 

18093_MEANDER_PORTRETTEN_DIEKE

Dieke Horzelenberg

Ik kom uit de zorg. Heb in de ouderenzorg gewerkt, maar was ook lang kinderverpleegkundige in de Isala Klinieken. Sinds 2002 werk ik als uitvaartbegeleider. Dicht bij mensen zijn, dat past bij me. Muziek is mijn passie. Ik speel o.a. saxofoon. Heerlijk om me op die manier te ontspannen!

19099_MEANDER_PORTRETTEN_LINDA

Linda Berenschot - Bovendeur

Leven en dood, woorden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het afscheid door de dood is definitief, maar de herinnering onuitwisbaar. Maatwerk met gevoel en creativiteit omdat iedere uitvaart anders is en elk afscheid persoonlijk. Een vak waarin mijn kwaliteiten samenkomen en ik echt iets kan bijdragen. Dat ik mensen mag ondersteunen bij een intens en betekenisvol moment. Gedreven door passie en liefde voor dit vak.

 

Yvonne-Druppel

Yvonne Houtzager

Vanaf jonge leeftijd verdiep ik mij graag in de ander. Iedereen is anders, iedereen heeft zijn eigen karaktereigenschappen. Dat maakt ieder mens mooi en uniek. Als ik - in welke zin dan ook - iets voor een ander kan betekenen, kom ik het beste tot mijn recht. Daarom heb ik heel bewust gekozen voor een uitdaging in de uitvaartwereld. Hier gaat mijn hart van open. Dit past bij mij en mede daardoor kan ik de wens van de familie overbrengen en uitvoeren.
Bij een overlijden is er vaak groot verdriet. Op het moment dat je ergens de drempel overstapt is alles anders: de betrokkenen hebben een dierbare verloren, ze zijn kwetsbaar en erg emotioneel. Ze leggen hun emotie in handen van de uitvaartbegeleider en vertrouwen deze voor hen onbekende persoon volledig. Dankbaar neem ik dit vertrouwen aan en laat ik voelen en zien dat ik dit vertrouwen waar kan maken. We hebben vanaf dat moment een gezamenlijk doel en missie: een waardig afscheid van de overledene.

 

Scroll naar boven
WhatsApp chat