Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Inspiratie voor een eervol afscheid

Het is juist de waarde van het leven die een betekenisvol en persoonlijk afscheid zo belangrijk maakt. Een afscheid dat een weerspiegeling is van het leven van de persoon die is overleden. Met een passende balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling.

Graag inspireren we u met ideeën voor een uitvaart waarmee u op uw eigen manier uw liefde, zorg en respect tot uiting kunt brengen. Zodat het afscheid een persoonlijk eerbetoon is. Voor de overledene, de kring van intimi, de gasten, het leven.

Elke uitvaart is anders

Samen met u geven we vorm aan de uitvaart. Er is daarbij veel mogelijk. Om u een idee te geven van wat allemaal kan, delen we onze verhalen daarover graag met u. Zo hopen we u te laten ervaren hoeveel ruimte er is voor een persoonlijke invulling.

Inspiratie kunt u niet alleen opdoen op de verschillende inspiratiepagina’s op deze website, maar ook in het blog van Meander en tijdens de activiteiten die we organiseren. Daarnaast is er het Meander Magazine, dat zowel op papier verschijnt als digitaal te lezen is en hebben we een bloemlezing gemaakt van boeken en gedichten over afscheid, verlies, rouw en troost.

Een persoonlijke uitvaart binnen uw budget

Wordt het een grootse uitvaart met honderden mensen of een liefdevol afscheid in besloten kring? Wij helpen u graag om alle wensen op een rijtje te zetten en te kijken naar de haalbaarheid daarvan binnen het budget. Bij ieder budget is een persoonlijke invulling mogelijk.

Een bijzondere dag

De afscheidsceremonie is maar een onderdeel van de dag waarop de overledene wordt begraven of gecremeerd. Het is goed om er als nabestaanden van tevoren over na te denken wat u wilt in de uren ervoor en erna, op deze bijzondere dag.

Weten wat er allemaal mogelijk is? Neem contact op.

Hofvliet Villa Zwolle - Meander Uitvaartbegeleiding
Hofvliet Villa Zwolle - Meander Uitvaartbegeleiding