Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Een bijzondere uitvaart is een afscheid zoals u dat wilt

Een afscheid is een bijzonder moment. Een moment dat u met een heel persoonlijke invulling onvergetelijk wilt maken. Wij staan open voor al uw crematie- of begrafenis ideeën. Een standaard uitvaart bestaat voor ons niet. Samen met u zoeken wij naar een passende balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Zodat het afscheid een weerspiegeling wordt van het leven van de persoon die is overleden.

Inspirerende grote en kleine uitvaarten

We hebben al veel bijzondere uitvaarten mogen verzorgen. Uitvaarten met een groot aantal belangstellenden, bijvoorbeeld in een grote kerk of basiliek. Maar ook kleine, intieme uitvaarten. Zo organiseerde uitvaartbegeleider Brenda een uitvaart met alleen een broer van de overledene. Samen zaten ze in het crematorium naast de kist. Ze praatten over zijn overleden zus en luisterden naar muziek. Een informeel en dierbaar moment. Het komt ook geregeld voor dat mensen kiezen voor een uitvaart thuis. Binnen of in de tuin.

Opbaren
Bijzondere uitvaartideeën
Bijzondere uitvaartideeën

Crematie- of begrafenis ideeën

Welke plek past bij u of de overledene? Is dat thuis, in een uitvaartcentrum, crematorium of kerk? In een café, zalencentrum of museum? Een theater, strandtent of school? Uw uitvaartbegeleider kan u helpen om een plek te regelen. Wij kennen alle geschikte uitvaartlocaties in Zwolle en omgeving.

Bijzondere uitvaartlocaties

Er is veel mogelijk om een persoonlijk afscheid te verzorgen.  Misschien kunnen voorbeelden van mooie en bijzondere uitvaarten die wij hebben verzorgd u inspireren. Om er een paar te noemen:

  • We voeren een overledene met zijn naasten op een boot van Kampen naar het crematorium in Lelystad.
  • In een grote tennishal namen we met velen afscheid van een tennistrainer.
  • Ook hebben we een uitvaart in schouwburg Odeon in Zwolle georganiseerd.

Heeft u zelf een idee? Deel het met ons. Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren.

Uitvaartfotografie

Een uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Wilt u herinneringen vastleggen, denk dan aan een professioneel uitvaartfotograaf. Die maakt op een onopvallende en integere manier foto’s van de begrafenis of crematie. Veel mensen zijn achteraf blij dat ze zelf of samen met anderen beelden kunnen bekijken van het afscheid. Samen met u en de fotograaf overleggen we wat deze wel en niet fotografeert.

Wensen voor een persoonlijke uitvaart? Neem contact op.

Bijzondere uitvaartideeën