Altijd

zelf de keuze

over de invulling


en de

kosten van een uitvaart

Bijzondere uitvaartlocaties

Als iemand overlijdt, staat de wereld even stil. Een prettige uitvaartlocatie waar u samen afscheid kunt nemen is dan heel belangrijk. Neem de tijd om een plek te kiezen met de sfeer die bij u of de overleden past. Dat kan bij u thuis zijn, of in een uitvaartcentrum, crematorium of kerk. Ook een café, zalencentrum of museum behoort tot de mogelijkheden. Of een theater, strandtent of school. Uw uitvaartbegeleider kan u helpen om een plek te regelen. Wij kennen alle geschikte uitvaartlocaties in Zwolle en omgeving.

Uitvaart vanuit huis

Vertrouwd, intiem, persoonlijk. Een uitvaart kan ook bij u thuis plaatsvinden. Wij kunnen dan zorgen voor de aankleding en catering.

Uitvaartlocaties
Uitvaartlocaties
Hofvliet Villa Zwolle - Meander Uitvaartbegeleiding

Huize Hofvliet, een gastvrij afscheidshuis in Zwolle

Kiest u voor een afscheid elders, dan kunt u kiezen voor het Meander afscheidshuis Huize Hofvliet. Hier kunt u dag en nacht terecht om afscheid te nemen. Alleen of met de mensen die u uitnodigt. Het is er aangenaam warm, licht, rustig en gastvrij.

Huize Hofvliet is een gerestaureerde historische villa en ligt op een soort schiereiland in het centrum van Zwolle. Wilt u een kijkje nemen? Loop gerust eens binnen, we leiden u graag persoonlijk rond.

Uitvaartlocatie met persoonlijke sfeer

Al uw aandacht richten op het afscheid nemen. Dat lukt het best in een omgeving waarin u zich prettig voelt. Let daarom bij het kiezen van de locatie op licht, kleuren en ruimte. Met foto’s en bloemen, persoonlijke voorwerpen van de overledene en muziek kunt u de locatie verder aankleden tot er een persoonlijke plek ontstaat.

Rustplaats in de natuur

Steeds meer mensen kiezen voor een graf op een natuurbegraafplaats. Kijk voor locaties op www.natuurbegravennederland.nl.

Vragen of ideeën? Neem contact op.

3-koningshuis